Geniet van de wereld in uw auto

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Certifications
Van goede kwaliteit Ford-gps navigatie voor verkoop
Van goede kwaliteit Ford-gps navigatie voor verkoop
Customers Reviews
Wij hebben met winca 5 jaar samengewerkt, hebben zij de intelligente en sterke R&D-afdeling, is de DVD-speler zeer comfortabel aan gebruik.

—— Carlos

Het was een verrassingssamenwerking, waren de producten zeer tevredenstellend en tevreden. Dank u zeer!

—— Adelaide

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Zhihang heeft R&D die - vervaardigen - assemblage van een volledige industriële ketting, in het gehele productieproces verfijnd, verfijnd beheer en strikt op elke knoop uitgevoerd. Zowel hebben de flardworkshop, de vormworkshop of de productielijn, zelfs pakhuis, allen een strikt beheersysteem.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  om het reparatietarief te verlagen zo ver mogelijk, voeren wij het verantwoordelijkheidssysteem voor beheer in het gehele productieproces uit. Elke workshop, groep of de baan hebben de verantwoordelijke persoon, geschikt makend het voorbijgaande tarief van de tariefreparatie. Om de productieuitvluchten van subtiel te elimineren, om productkwaliteit te verzekeren.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  Vormworkshop

   

  Zhihang heeft onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van workshop de op grote schaal van de vormproductie, onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling foutloos van vormpaneel met de originele auto die originele stijl behoudt. De vormworkshop bezit de wereld prima injectie het vormen machine, draadsnijmachine, CNC workshop, assemblageworkshop; vormde een volledige ketting van de vorm, injectievorm en de vormopsporing, de gehele de industrieketen heeft een unieke stijl.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  Ook heeft Zhihang een groep meer dan tien jaar van ervaring in vormontwerp, de meester van de vormproductie, bier plastic meester, brandstofinjectiemeester, om ervoor te zorgen dat het nieuwe product de snelste productie vormt.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  SMT-workshop

   

  SMT-de workshop heeft SMT-machine, hoge precisieassemblage, de automatische machine van de transmissiedruk, automatische terugvloeiings solderende machine, automatische optische opsporing in AOT, RÖNTGENSTRAAL - straalmachine, BGA-herwerkingspost en andere high-end equipment.SMT workshop kan de assemblage van elektronische producten van hoogte verwerken - dichtheid, kleine grootte vooruitgegaan, lichtgewicht van high-tech producten. De grootte en het gewicht kunnen de SMD-componenten bereiken dan traditionele insteekcomponenten over 1/10, elektronische productbetrouwbaarheid, zijn de stabiliteit en de antitrillingscapaciteit sterker. Het is het kernmateriaal voor alle elektronische producten, heeft de kringsraad om de quality.SMT-workshop te verzekeren de striktste kwaliteitscontroleprocedures, en streeft ernaar om het tarief te minimaliseren niet-uitvoert producten, klanten toe te staan om de stabielste producten te kopen en de betrouwbaarste producten te gebruiken.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  Volledig automatisch vervoerend workshop

   

  Volledige automatische vervoerende workshops met inbegrip van assemblageworkshop, product bevorderende groep die, product/het verouderen de productielijn van de testassemblage, automatische het verouderen ruimte verouderen. Strikte Zhihang voert het gestandaardiseerde proces van het productiebeheer uit, om de activiteiten van de kwaliteitsbeoordeling, regelmatig optimaliseringsprogramma uit te voeren, verbetert productieefficiency, om de producten van de de industrie hoogste kwaliteit te creëren.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

 • R & D

  R&D-Afdeling: De Zhihangr&d dienst is verdeeld in drie teams, R & D1, R & D2 en R&D 3. R&D-de afdeling heeft groot aantal ervaren en professionele talenten op deze industrie, zijn 80% van hen niet-gegradueerde en Ph.D., heeft het doctorale examen of hoger, de meeste ingenieurs meer dan drie jaar van werkervaring in de auto audioindustrie, trekt Zhihang de hoogste cijfers in deze industrie aan. Het lood van de R&D-Afdeling - M. Yang Guangming is één van hen. Yang Guangming heeft een doctoraal examen, de ondeugd algemene manager, het belangrijke platform van de industrie voor ontwikkeling, de ingenieur van de platformtoepassing, de eerste de navigatieontwerper van de touch screenauto.

   

  R&D-Afdeling 1: zij omvatten de structuur, elektronika, software, en ontdekken ingenieurs. De belangrijkste ontwikkeling en de toepassing zijn het nieuwe platform, snel om de markt voor Zhihang te grijpen om een stevige stichting te bouwen. Vandaag, leidt de succesvolle hun lancering tot platforms zoals god-2, god-1, van S100, van S80, van S70, van S40, van S60, van S50, S30-reeks, enz.

   

  R&D-Afdeling 2: met meer dan 30 hogere software is de ingenieurs, de essentie van Zhihang. Al platformonderzoek en de ontwikkeling, platformverbeteringen, en het testen van het nieuwe die platform door de ingenieurs van R&D wordt gemaakt 2.

   

  R&D-Afdeling 3 is behoort tot het Binnenlandse Op de markt brengende Centrum, het belangrijkste onderzoek en het ontwikkelingswerk van nieuwe binnenlandse modellen, en ernaar streeft om binnenlands de snelste, recentste en uitvoerigste producten van de autonavigatie te verstrekken. De nauwkeurige elite, goed, is de productkwaliteitsborging.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

Contactgegevens
Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Kellie

Tel.: 86-020-32222435-32222437

Fax: 86-020-32222455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)